ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΝΔ!!

Μάταια περιμένει εδώ και 48 ώρες η σελίδα την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος, αναφορικά με διαπιστωμένο δημοσίευμά μας που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου και αφορά σε πάρκινγκ της «γαλάζιας» παρέας σε χώρο στάθμευσης ΑμεΑ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα.

Παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις (δύο τον αριθμό!!) του ίδιου του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη προς τη γράφουσα και την επιμονή της σελίδας για την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης, προκειμένου να απαντήσουμε αναλόγως για το εγκυρότατο ρεπορτάζ, ο κ. Λαζαρίδης επιμένει πως τα αυτοκίνητα δεν ήταν της συνοδείας του προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως  «δεν με ενδιαφέρει αν κομματικά στελέχη ή πολιτευτές πάρκαραν εκεί»!!!

Το «δείξε μου το φίλο σου…» σε πλήρη εφαρμογή, ενδεικτικό του τρόπου σκέψης και της αντιμετώπισης των “ ιθαγενών” από ορισμένους…  Εν πάση περιπτώσει, γεγονός παραμένει πως, όπως γράψαμε, κομματικά στελέχη – βουλευτές που συνόδευαν τον πρόεδρο όντως πάρκαραν στις θέσεις ΑμεΑ της πλατείας Νομαρχίας, προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στον Περιφερειάρχη, αλλά και στη βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης για την οποία υπάρχει επίσης φωτογραφικό υλικό.

Επειδή ως δημοσιογράφοι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ανακοινώσεις κομμάτων μας «βομβαρδίζουν» για… ψύλλου πήδημα, θα ήταν προτιμότερο και πολύ πιο τίμιο οι κύριοι του γραφείου τύπου να βγουν με μια «συγγνώμη» για τους ανθρώπους που έχουν πλάι τους, με τη φιλοδοξία αύριο να κυβερνήσουν τον τόπο, από το να εγκαλούν το μέσο και τη ρεπόρτερ που ανέδειξε την απαράδεκτη στάση τους!

Όσο για τους κυρίους της «γαλάζιας» παρέας που, ξαναγράφουμε, συνόδευαν τον πρόεδρο της ΝΔ, ας φροντίσουν έστω και «εν στενώ» να τους συνετίσουν πριν επανέλθουμε με ονόματα!

Υ.Γ. Αλήθεια, ολόκληρος διευθυντής ασχολήθηκε δις με τη σελίδα για το θέμα, έπραξε άραγε αναλόγως και παράλληλα και με τους κυρίους της συνοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ