ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Χθες αναρτήθηκαν στη “Διαύγεια” δύο συμβάσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος Τυρνάβου με ιδιώτη για τη συντήρηση χώρων πρασίνου στις δημοτικές ενότητες (πρώην δήμοι) Τυρνάβου και Αμπελώνα συνολικού προϋπολογισμού 4.850 ευρώ περίπου με ΦΠΑ, χωρίς να διευκρινίζεται αν αυτές οι συμβάσεις αφορούν το κόψιμο των χόρτων ή απλά τη συντήρηση χώρων γκαζόν.

Σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια ο δήμαρχος και ο ιδιώτης υπέγραψαν δύο συμβάσεις που έχουν ως αντικείμενο τη συντήρηση χώρων πρασίνου και εξυγίανση με αμμοχώματα εμπλουτισμένα με τύρφες και χουμικά αλλά και τη συντήρηση δικτύου άρδευσης στις Δ.Ε. Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Οι συμβάσεις αρχίζουν από την υπογραφή τους και με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εκδίδεται βεβαίωση καλής εκτέλεσης από την αρμόδια επιτροπή.

Ως αμοιβή του αντισυμβαλλόμενου ορίζεται για τη σύμβαση της Δ.Ε. Τυρνάβου το ποσό των 2.400,00€ πλέον Φ.Π.Α. 23% 552,00€= 2.952,00€ και για τη σύμβαση της ΔΕ Αμπελώνα το ποσό των 1.540,00€ πλέον Φ.Π.Α. 23% 354,20€= 1.894,20€

Η αμοιβή θα καταβληθεί στον ανάδοχο με την παράδοση των εργασιών που περιγράφονται ανωτέρω και αναλυτικότερα στην τεχνική περιγραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό και με την έκδοση του αντίστοιχου τιμολογίου. Τον ανάδοχο επίσης, βαρύνουν οι κάθε είδους κρατήσεις, εκτός του Φ.Π.Α.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ