Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Την ανάγκη στοχευμένων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα, θα δώσουν ανάσα σε επιχειρήσεις και θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας,τόνισε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας που έγινε στην Αγριά Βόλου και κεντρικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξης Χαρίτσης.

Το μήνυμα που στέλνει προς την Πολιτεία και την κυβέρνηση ο κ. Κατσιαντώνης είναι ότι “Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ύφεση, να σταματήσει η διαρκής λιτότητα.

Πρέπει να “αναγεννηθεί” η Οικονομία και να ενεργοποιηθούν τα  χρηματοδοτικά “εργαλεία” που θα μπορούσαν να σημάνουν ένα βήμα για εκκίνηση και ανάπτυξη της οικονομίας και επιχειρηματικότητας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και εν γένει της χώρας. Δηλώνω παρών σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ