ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σήμερα εστάλη η ακόλουθη επιστολή – αίτηση προς τη ΔΕΥΑ Λάρισας από τον γνωστό Λαρισαίο περιβαλλοντολόγο Παντελή Μήτσιου με την οποία ζητά να του γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων της ποιότητας αέρα από την 1η Ιουνίου 2015 μέχρι και την 31η Μαΐου 2016.

«Κύριοι

Στο πλαίσιο των προβλεπομένων από τον ΚΥΑ Η.Π. 11764/653/2006 (ΦΕΚ 327Β/06), αιτούμαι την χορήγηση των αποτελεσμάτων των μετρήσεων που διεξάγει η υπηρεσία σας μέσω του σταθμού μέτρησης ποιότητας αέρα, για το χρονικό διάστημα από 1/6/2015 έως και 31/5/2016.

Παρακαλώ ενημερώστε με άμεσα είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία για το χρονικό διάστημα εντός του οποίου προτίθεστε να ικανοποιήσετε το αίτημά μου.

Για περιβαλλοντικούς λόγους , θα ήθελα τα αποτελέσματα να μου δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή ή σε αποθηκευτικό μέσο, το κόστος κτήσης του οποίου θα επιβαρυνθώ. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ας εκτυπωθούν.

Καταχρηστικά σας ενημερώνω ότι σύμφωνα με τον Νόμο 1) δεν χρειάζεται να επικαλεστώ έννομο συμφέρον, 2) οι μετρήσεις σας δεν είναι απόρρητες, 3) οι Δημοτικές Επιχειρήσεις εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Νόμου, 4) δεν χρειάζεται καμιά επεξεργασία των μετρήσεων, θα την κάνω εγώ.

Η παρούσα κοινοποιείται στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων και στο Γραφείο του Δημάρχου ενώ αντίγραφό της αποστέλλεται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής.

Με τιμή

Παντελής Μήτσιου

Θα ήθελα να έχει γίνει διαφορετικά. Δεν πειράζει. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα μετρήσει τελικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ