ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Σε κλίμα αβεβαιότητας και αγωνίας θα πραγματοποιηθεί αύριο η συνέλευση των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας Τύρναβος 2005, μετά τη μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε στην πραγματοποίηση της συνέλευσης, αλλά και την δεδομένη εδώ και καιρό αποχώρηση της διοίκησης του Β. Μπρέζα.

Και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άτομα – φίλοι της ομάδας που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία σχήματος που θα αναλάμβανε τη διοίκηση της ομάδας, η χρονική στιγμή πραγματοποίησης της συνέλευσης και των εκλογών ανάδειξης νέας διοίκησης κάνει ακόμη και τη σκέψη για υποψηφιότητες απαγορευτική σε πολλούς.

Μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που μιλώντας στο paidis.com δεν έκρυβαν την απορία τους για τη στάση της διοίκησης Μπρέζα, που όπως υποστήριζαν, άργησε χαρακτηριστικά να συγκαλέσει γενική συνέλευση και να δρομολογήσει την αλλαγή στη διοίκηση, όταν η ομάδα είναι με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, δεν έχει προπονητή και δεν έχει κάνει προγραμματισμό για προετοιμασία.

Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ιστορικό σωματείο θα μπει σε περιπέτειες, με τη διοίκηση να ορίζεται από το Πρωτοδικείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ