ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Βρέθηκαν άτομα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας

Τέλος στο αδιέξοδο των τελευταίων ημερών για την ιστορική ομάδα του Τυρνάβου έβαλε μια ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικών παραγόντων της περιοχής που ύστερα από πολύ σκέψη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σωματείο αποφάσισε να αναλάβει τη διοίκηση του Τυρνάβου 2005,

με στόχο να δημιουργήσει ένα σωματείο που θα στηρίζεται στο ντόπιο έμψυχο υλικό και θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα.

Τη νέα διοίκηση της ομάδας αποτελούν οι Πάτροκλος Καλέσης, Νίκος Πλιάτσικας, Χρήστος Μαλιαρής, Γιώργος Γράβαλος, Μιχάλης Κυρίτσης και Αντώνης Γουνιτσιώτης, ενώ στο πλευρό της διοίκησης στέκονται ήδη αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες της περιοχής που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της.

Σήμερα η νέα διοίκηση που θα συγκροτηθεί αύριο σε σώμα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Π. Σαρχώση που τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ενώ ήδη τα μέλη της διοίκησης έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τον Τύρναβο και παίζουν ή έπαιζαν σε άλλες ομάδες με στόχο να τους επανεντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Οπως μαθαίνουμε αυτή η προσπάθεια έχει θετικά αποτελέσματα αφού το σύνολο σχεδόν αυτών των παικτών βλέπει με καλό μάτι το νδεχόμενο να ξαναφορέσει την κυανέρυθρη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ