ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ–Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., π. Παντείου, μετ. Η.Π.Α. στη διαχείριση κρίσεων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε μέσα από τους δέκτες των τηλεοράσεών μας, το διαδίκτυο και τα λοιπά Μ.Μ.Ε. , μία επαναλαμβανόμενη σειρά τυφλών τρομοκρατικών κτυπημάτων σε όλη την υφήλιο, με στόχο την ανεπτυγμένη κοινωνία που δεν ανήκει -κατά κύριο λόγο- στο Ισλάμ και στο κοράνι.

Οι γενεσιουργοί λόγοι είναι κατ αρχή το φυλετικό,ταξικό και κοινωνικό χάσμα το οποίο έχει μετατραπεί σε βαθύ μίσος σε βάρος όλων των προοδευμένων λαών,το οποίο συναίσθημα υποθάλπεται, παροτρύνεται και υποδαυλίζεται από φονταμενταλιστές μουλάδες και ”οπλαρχηγούς” του Ισλάμ, προς τους εγκεφαλικά διαμορφωμένους με ”ενέσεις” φανατισμού ακραίους ”μάρτυρες”, του θρησκευτικού και κοινωνικού περιθωρίου,αφού ήδη άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, οι οποίοι πιστεύουν μέσα από την πνευματική ”αποχαύνωση” και την συναισθηματική τους εκδικητική οργή,ότι θα γίνουν ”μάρτυρες” και θα συναντήσουν τις ….100 παρθένες στον ….παράδεισο.

Η τρομοκρατία πλέον από επιδημία γίνεται πανδημία και η αντιμετώπισή της από τα προηγμένα τεχνολογικά,στρατιωτικά και πολιτικά Κράτη είναι πάρα πολύ δύσκολη,γιατί ένα οργανωμένο Κράτος έχει να αντιμετωπίσει την ασύμμετρη απειλή,ένα αόρατο εχθρό αποφασισμένο να σκοτωθεί και να σκοτώσει αδιάκριτα και χωρίς έλεος,άνδρες,γυναίκες και παιδιά.

Ο κόσμος μας στο προσεχές μέλλον δεν θα είναι ο ίδιος και θα αλλάξει δραματικά. Οι ηττημένοι των ”σταυροφόρων” μαζί με τους περιθωριοποιημένους από τις ”φαβέλλες” των ανεπτυγμένων και ανεκτικών  Κρατών, έχουν ήδη ξεκινήσει την εκδίκησή τους. Ας συνειδητοποιήσουμε ”νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες” ότι είμαστε όλοι μας στοχοποιημένοι….”έτσι γιατί τους αρέσει”….ενώ εμείς θα κυνηγάμε τα πόκεμον για να βρούμε τον …πίκατσου μέσα από την εικονική μας ”πραγματικότητα”.

Στην ωμή πραγματικότητα το πόκεμον είμαστε εμείς ως εν δυνάμει στόχοι των φανατικών της τζιχάντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ