ΝΕΑΡΟΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ

Ένα απίστευτο περιστατικό με τραγική κατάληξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης (01/09/2016) στην Θεσσαλονίκη όταν ένα άτομο έπεσε στα νερά του Θερμαικού για να σώσει το σκυλάκι του. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα το άτομο που τελικά ανασύρθηκε χωρίς της αισθήσεις του κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αγνοείται άλλο ένα άτομο.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Περαστικοί ενημέρωσαν τις Αρχές, για την πτώση του νεαρού στην θάλασσα, στο ύψος του Λευκού Πύργου, και στο σημείο έσπευσαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος.  Τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Όπως έγινε γνωστό, η ταυτότητά του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 18-19 ετών, με ύψος 1,70 έως 1,75 μ., ενώ το βάρος του εκτιμάται περίπου στα 60 κιλά.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχε και άλλος ένας αγνοούμενος. Έτσι, όλο το βράδυ σκάφος του Λιμενικού προσπαθούσε να εντοπίσει τα ίχνη του. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο δεύτερος νεαρός έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου να βγει στην επιφάνεια και να σώσει το κατοικίδιό του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το σκάφος του Λιμενικού διέθετε έναν πολύ μικρό φακό ο οποίος δεν μπορούσε να φωτίσει επαρκώς το χώρο ώστε να εντοπιστούν τα ίχνη του.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ