ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ

Σε αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, κατέληξε σήμερα η έδρα όπου και η εκδίκαση της υπόθεσης των 4 συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου εναντίον μελών της Χ.Α, που έλαβε χώρα στο λόφο του Φρουρίου.

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, για το φόβο επεισοδίων, έφτασαν στα δικαστήρια οι 4 συλληφθέντες για να δεχτούν λίγο αργότερα λεκτικά πυρά και απειλές από ολιγομελή ομάδα υποστηρικτών της Χ.Α που τους υποδέχτηκαν με τις ιαχές «δολοφόνοι».

Σημειώνεται πως η τριήμερη προθεσμία έγινε δεκτή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων 2 εκ των κατηγορουμένων, προκειμένου να προσκομισθεί στο δικαστήριο αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων, που αποδεικνύει την αθωότητα των πελατών τους.

Οι 4 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν εκ νέου στα κρατητήρια, με τους υποστηρικτές της Χ.Α να αποχωρούν ανενόχλητοι από το Δικαστικό Μέγαρο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους «βρωμιάρηδες» όπως τους αποκαλούσαν, για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ