ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΑΡΟΣ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

Αντιμέτωπος με τη μανία τυρναβίτη ο οποίος, όπως αναφέρει σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε τον γρονθοκόπησε άσχημα στο πρόσωπο και το κεφάλι προκαλώντας του σοβαρές κακώσεις, βρέθηκε νεαρός επίσης από τον Τύρναβο το βράδυ της Παρασκευής μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Γεδεών. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση ο νεαρός μαζί με την κοπέλα του σταμάτησαν σε γνωστό σουβλατζίδικο του Τυρνάβου αργά το βράδυ της Παρασκευής για να πάρουν κάτι για φαγητό παρκάροντας το αυτοκίνητό τους σε σημείο που δεν εμπόδιζε.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο έτυχε να περνάει ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος ενοχλήθηκε από το αυτοκίνητο ενώ στην παρατήρηση του θύματος ότι χωράει να περάσει έδειξε εξίσου ενοχλημένος κάνοντας το νεαρό να μετακινήσει το αυτοκίνητο

Παρά την εξέλιξη σύμφωνα με την μήνυση ο φερόμενος ως δράστης δεν έδειξε να ικανοποιείται και φτάνοντας κοντά στο αυτοκίνητο του νεαρού πέταξε μία πέτρα στο όχημα.

Μάλιστα όταν ο νεαρός, όπως αναφέρεται στη μήνυση, ζήτησε το λόγο για την ενέργεια, άρχισε να τον χτυπά με ιδιαίτερη δύναμη στο πρόσωπο και το κεφάλι και αφού ολοκλήρωσε το έργο του έφυγε από το σημείο.

Το επόμενο πρωί ο νεαρός επισκέφθηκε το Κ.Υ. Τυρνάβου για να γίνει εκτίμηση των τραυμάτων που του προκάλεσε ο ξυλοδαρμός ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων παρέμεινε σίγουρα μέχρι και χθες, ενώ δεν αποκλείεται η νοσηλεία του να συνεχιστεί.

Ο μηνυθείς παραμένει ασύλληπτος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ