ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ – ΛΥΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση το απόγευμα στο Αργυροπούλι, αφού λόγω των μεγάλων όγκων των νερών έσπασε το αυλάκι στο Μάτι, ενώ και ο χείμαρρος Καναράς ξεχείλισε παρασύροντας στο χωριό πάσης φύσης φερτά υλικά και λάσπη.

Από τον μεγάλο όγκο των νερών πλημμύρισαν χωράφια στο Αργυροπούλι και στη Λυγαριά ενώ και η γέφυρα που συνδέει το Αργυροπούλι με τη Λυγαριά υπέστη σημαντικές ζημιές κααι αύριο θα εκτιμηθεί αν μπορεί να επισκευαστεί.

Μέσα στο χΩριό πλημμύρισαν σπίτια και υπόγεια, ενώ τα νερά παρέσυραν και μία κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ένα σημαντικό τμήμα του χωριού να μείνει για ώρες χωρίς ρεύμα.

Από την πλευρά τους κάτοικοι του Αργυροπουλίου εξέφραζαν τη δυσφορία τους για την καθυστερημένη όπως τη χαρακτηρίζουν αντίδραση της δημοτικής αρχής αλλά και για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε ούτε ένα μηχάνημα του δήμου στο χωριό για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα το Αργυροπούλι επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου ενώ αύριο συνεργεία του δήμου θα επισκεφθούν πληγείσες περιοχές.
argyrop3
argyrop2 argyrop1 %ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%802 135 136 137 138

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ