ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων παραδίδει έτοιμα τα προαύλια και τα εξωτερικά πεζοδρομία τόσο στους 26 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου όσο και σε όλα  τα Σχολικά Συγκρότημα του Δήμου Λαρισαίων και των γύρω οικισμών, Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το ειδικά εκπαιδευμένο, ολιγομελές συνεργείο που διαχειρίζεται τους χώρους Πρασίνου των σχολείων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κράτησε το πράσινο των σχολείων σε πολύ καλή κατάσταση κατά τους μήνες του καλοκαιριού και τώρα έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες έτσι που τα παιδιά μικρά και μεγάλα να προσέλθουν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον που θα τους χαρίσει δροσιά και ψυχική ευεξία.

Κλάδεμα δένδρων και θάμνων, κοπή χόρτων, κοπή γκαζόν, άρδευση, καθαριότητα είναι οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν και όλα είναι έτοιμα για το άνοιγμα των σχολείων.

Η υπηρεσία πράσινου, τους χειμερινούς μήνες θα φυτέψει νέα δένδρα και θάμνους στους χώρους πράσινου των σχολείων και θα πραγματοποιήσει φυτεύσεις κυρίως δένδρων σε σχολεία που έχουν προαύλια με τσιμέντο και άσφαλτο και καθόλου πράσινο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ