ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΦΥΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ(ΦΩΤΟ)

Μαύρες μπογιές στα γραφεία του Α.Σώρρα

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του Παύλου Φύσσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Λάρισα, μετά από σχετικό κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τους διοργανωτές να αφιερώνουν τη διαμαρτυρία και στους αδικοχαμένους Σαχζάντ Λουκμάν, Αλέξη Γρηγορόπουλο και Νίκο Τεμπονέρα και κεντρικό σύνθημα «ο Φύσσας ζει τσακίστε τους ναζί» δεκάδες Λαρισαίοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και της Χ.Α, την ώρα που φέιγ βολάν με σχετικό περιεχόμενο γέμιζαν τους δρόμους της πόλης αλλά και την πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

«Τρία χρόνια πέρασαν από τη νύχτα εκείνη που ξεγύμνωσε το πρόσωπο του φασισμού στην Ελλάδα», τόνισαν οι διοργανωτές, ενώ στην πορεία συμμετείχαν μέλη της Συνέλευσης Αναρχικών και της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, ενώ στην «ουρά» της ακολουθούσαν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ, του ΚΚΕ (μλ) και του ΣΧΕΔΙΟΥ Β.

Κατά τη διάρκεια της πορείας τμήμα της κατέληξε στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Α. Σώρρα όπου και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, ενώ πέταξε και μαύρες μπογιές.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ