ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΙ, ME ΤΣΑΡΤΕΡ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στους ρυθμούς της Κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό κινείται πλέον ολόκληρη η πόλη, την ώρα που η ΠΑΕ ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως τόσο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όσο και για αυτές που ακολουθούν στο ARENA με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μοιρασθούν προσκλήσεις στους ενδιαφερόμενους φορείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα χορηγηθούν καθόλου προσκλήσεις σε διάφορους θεσμικούς φορείς, ευχαρίστως να δεχθούμε τα αιτήματά τους στους υπόλοιπους αγώνες, γιατί αυτό αποδεικνύει αν πραγματικά τους ενδιαφέρει η ΑΕΛ και μόνο ή αν έχουν ενδιαφέρον μόνο για τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους της.”

Σημειώνεται επίσης πως αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων την Κυριακή η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εξής:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 25/9 από τις 6:00 μέχρι και τις 11:00 το πρωί λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΔΕΗ και διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Μεζούρλου τα εκδοτήρια θα ξεκινήσουν την εξυπηρέτηση στις 11:00 με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης και την ίδια ώρα θα ξεκινήσει την εκπομπή του το AEL RADIO 104,8».

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ Ο ΟΣΦΠ

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό η αποστολή των Πειραιωτών αναμένεται να ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για τη Λάρισα. Το 4ωρο ταξίδι και η ταλαιπωρία της επιστροφής ενόψει μάλιστα των κρίσιμων αγώνων  με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή, με τους «ερυθρόλευκους» να μεταβαίνουν αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου για να καταλήξουν οδικώς στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λάρισας, ενώ αμέσως μετά την αναμέτρηση θα αναχωρήσει με τον ίδιο τρόπο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ