ΕΔΩΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Γεμάτη- αν και όχι όσο θα περιμέναμε- η αίθουσα του ΔΩΛ, χαμογελαστός, άνετος και πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους του αλλά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, προχώρησε στον απολογισμό της 2ετίας χωρίς να μας αφήσει με το παράπονο!

Βγήκε το… μεροκάματο για το δημοσιογράφο, καθώς ο δήμαρχος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας αντιδημαρχίας (Ανάπτυξης), αλλά και τη μεταφορά της Πολεοδομίας στο απέναντι κτίριο της πρώην Β’ ΔΟΥ.

Ειδικά για το δεύτερο στεναγμοί ανακούφισης ακούστηκαν στην αίθουσα, καθώς εργαζόμενοι και πολίτες που συναλλάσσονται με την υπηρεσία γνωρίζουν από πρώτο χέρι το «στρίμωγμα» που υφίσταται.

Ειδήσεις όμως έδωσαν και οι… απόντες, αφού από τους τοπικούς βουλευτές το παρών έδωσε μόνο το Ποτάμι, δια του Κ. Μπαργιώτα, ενώ στην αίθουσα υπήρχε εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη, αλλά και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ σε φιλικό κλίμα.

Κατά τα άλλα, στην πρώτη σειρά ο Γιάννης Σάπκας και ο πρώην δήμαρχος Χριστόδουλος Καφφές.

Απόντες όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων, προφανώς περιμένουν τη… σειρά τους για ενημέρωση στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ