ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΝΤΡΑΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ!

Επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του paidis.com η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ προχώρησε στη μεταγραφή της Μαρίας Σπυροπούλου, που άφησε το χώρο του μπάσκετ για τη στρογγυλή θεά, πείθοντας τον προπονητή των «βυσσινί» Νίκο Γκαλίτσιο που έδωσε το “ok” για την απόκτησή της!

Εξάλλου μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΛ με την απόκτηση της Σέρβας Ίβανα Ζντράβκοβιτς, η οποία μετείχε της προετοιμασία μέχρι να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να φορέσει τελικά τη φανέλα της ομάδας.

Η Ζντράβκοβιτς που αγωνίζεται σαν κεντρικό χαφ, ξεκίνησε την καριέρα της στην Νις στην οποία αγωνίστηκε για 7 χρόνια ενώ στην Ελλάδα ήρθε το 2007 για τις Ελπίδες Καρδίτσας από τις οποίες και έμεινε ελεύθερη φέτος το καλοκαίρι και επέλεξε να συνεχίσει την μεγάλη της καριέρα στην ΑΕΛ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Σερβίας με αρκετές παραστάσεις και από αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ομάδα μπαίνει από εβδομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας με την Γλυφάδα στην Αθήνα, έχοντας πλέον στη διάθεση του προπονητή και τις διεθνείς Νάση και Ακριβούλη, οι οποίες επέστρεψαν από την Εθνική κορασίδων με την πρόκριση στις αποσκευές τους!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ