ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ

Λάβρος εναντίον της καθεστωτικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν τα Κυβερνητικά στελέχη, ύστερα από την απόφαση του ΣτΕ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, εμφανίστηκε ο βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, μιλώντας σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή.

«Η γεμάτη θυμό και ένταση φωνή της κ. Γεροβασίλη, σε συνδυασμό με το απαράδεκτο περιεχόμενο των λόγων της, φανερώνουν την καθεστωτική νοοτροπία που διέπει τους σημερινούς Κυβερνώντες. Δεν έχει υπάρξει ποτέ Κυβέρνηση στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος, με τόσο διχαστικό λόγο. Κυβερνούν με το δόγμα, όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός», ήταν το αρχικό σχόλιο του Λαρισαίου πολιτικού, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε:

«Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως αυτός ο νόμος, που φιμώνει και ταυτόχρονα ελέγχει την ενημέρωση, δεν πρόκειται να περάσει.

Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή οι Κυβερνώντες προσπάθησαν να “πλευρίσουν” την Δικαιοσύνη και αφού δεν τους βγήκε, προχώρησαν σε εκβιασμούς και υποκλοπές.

Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας από τη ΔΕΘ, θέλησε να προκαταβάλει την δικαστική απόφαση.

Γι’ αυτό και ο κ. Παππάς επιχείρησε να περάσει τροπολογία εξπρές για κλείσιμο των καναλιών, ώστε να δημιουργηθεί τετελεσμένο. Ευτυχώς για τον ίδιο, τον “διέσωσε” o κ. Βούτσης.

Γι’ αυτό και για ακόμη μια φορά προχώρησαν σε ασύστολα ψεύδη, λέγοντας πως τα χρήματα του διαγωνισμού θα διοχετευτούν σε κοινωνικές δομές, ενώ έχουν υπογράψει πως θα πάνε στην απομείωση του χρέους.

Και τώρα που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο, επιτίθενται στους Δικαστές. Όσο το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικούς νόμους άλλων Κυβερνήσεων, η δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη, τώρα που κρίνει τους “δικούς τους”, η δικαιοσύνη χειραγωγείται…Η“Πρώτη Φορά Αριστερά”σε όλο της το μεγαλείο».

Στη διάρκεια της εκπομπής, συζητήθηκε και η ερώτηση του κ. Κέλλα για τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων εις χείρας τρίτων, για αγροτικές επιδοτήσεις, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Περιμένω απάντηση από τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, αν γνωρίζουν και αν έχουν συναινέσει στην έκνομη αυτή ενέργεια των εκκαθαριστών της τράπεζας. Εάν ισχύει, για πρώτη φορά στα χρονικά, θα γίνονται κατασχέσεις λογαριασμών εις χείρας τρίτων, χωρίς δικαστική απόφαση».

Ο Λαρισαίος βουλευτής  στον επίλογο της συζήτησης δήλωσε:

«Η δημοσκοπική κατρακύλαέχει προκαλέσει στην Κυβέρνηση πανικό. Ο ελληνικός λαός ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα “άρτου” και οι Κυβερνώντες, κλεισμένοι στον γυάλινο κόσμο τους, ασχολούνται με “θεάματα”.  Η χώρα δεν αξίζει αυτή την εικόνα.

Εμείς θέλουμε όλους τους Έλληνες ενωμένους για να βγούμε από την κρίση και αυτοί μας θέλουν διχασμένους, για να παραμείνουν στις καρέκλες τους. Αυτή είναι και η διαφορά μας. Ο χρόνος τους όμως τελειώνει. Οι καλύτερες μέρες, έρχονται…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ