ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α2

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το παιχνίδι της Ολύμπιας Λάρισας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών, καθώς μια διαιτητική απόφαση στο τέλος του τρίτου 10λέπτου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του «πορτοκαλί» πάγκου και οδήγησε σε ένταση και τεχνικές ποινές.

Στα καθαρά αγωνιστικά η Ολύμπια με πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα βρέθηκε να κυνηγά από την αρχή του αγώνα τις «ερυθρόλευκες», κατάφερε να μειώσει στους 7 πόντους, για να υποταχθεί στο τέλος με το ταμπλό να γράφει 52-64.

Με τραγική εμφάνιση στο πρώτο μέρος η Ολύμπια Λάρισας πήγε στα αποδυτήρια με -15 (28-43), ωστόσο με τις Καλλίδου, Κουτσουνούρη και Σουλιώτη κατάφερε να ανακάμψει, όταν και προς το τέλος του τρίτου 10λέπτου και με το σκορ στο 43-50 ένα «ανάποδο» σφύριγμα των διαιτητών οδήγησε σε έκρηξη του πάγκου της, με αποτέλεσμα την τεχνική ποινή αλλά και το χάσιμο της αυτοσυγκέντρωσής της.

Ο Ολυμπιακός Βόλου με χαρακτηριστική ευστοχία στα τρίποντα και εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που δημιουργήθηκε συντήρησε μέχρι τέλους τη διαφορά, για να φύγει με το “ροζ φύλλο” αγώνα από το κλειστό της Νεάπολης αλλά και με το +12 στις αποσκευές του!

Αξίζει να σημειωθεί πως με το τέλος της αναμέτρησης δημιουργήθηκε νέο επεισόδιο ανάμεσα στους προπονητές και τους διοικούντες των δύο συλλόγων, ενώ η ένταση δεν άργησε να μεταφερθεί και στην κερκίδα, καθώς φίλαθλοι των φιλοξενούμενων αντάλλαξαν ουκ ολίγα «γαλλικά» με Λαρισαίους φιλάθλους.

Δεκάλεπτα: 12-18, 28-43, 41-50, 52-64

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Γραικός

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι-Αργυρακούλης): Γαλιατσάτου 7, Ντριστέλα 2, Ράπτη, Σουλιώτη 9(1), Κυριτσάκα 4, Σκαρλή 4(1), Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19, Καλλίδου 7(1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 5, Σαρακατσάνη, Παγκαλίδου 3(1), Ταντουρόφσκα 16(4), Αγαγιώτη, Ζέρβα 10, Σουλτάνη 21, Νούλα,  Δημητριάδου 3, Ζήτη 4, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 2.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις αίσθηση προκάλεσε η δύσκολη επικράτηση της Αναγέννησης Ν. Ρ. απέναντι στον ΠΑΣ αλλά και ο μηδενισμός του Α.Ο Σερρών λόγω έλλειψης γιατρού στο γήπεδο.

Το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 20-0 υπέρ της ΑΕ Πυλαίας, καθώς οι διαιτητές  περίμεναν 25 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και έκλεισαν το φύλλο αγώνα αναφέροντας το γεγονός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

 

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 56-38

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ-ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 0-20(α.α.)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  44-40

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ  41-77

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ  61-35

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 52-64

Η επόμενη αγωνιστική (4η, 6/11)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ