3ΧΡΟΝΟ ΤΟ “FATTO ΣΤΟ ΧΕΡΙ”!! (ΦΩΤΟ)

Τα 3 χρόνια λειτουργίας αλλά και σχέσης εμπιστοσύνης με φίλους και πελάτες γιόρτασε την Τετάρτη, σε μια όμορφη εκδήλωση που στήθηκε στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, το γνωστό κατάστημα “Fatto στο χέρι” (Πατρόκλου 5, Λάρισα).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔεκάδες… ένθερμοι της περίφημης στη Λάρισα πανσέτας στη σούβλα αλλά και περαστικοί γεύτηκαν την αγαπημένη λιχουδιά, προσφορά του καταστήματος, ενώ άφθονο ποτό και τα απαραίτητα γλυκά, υπό τους ήχους σαξόφωνου αλλά και μουσικών επιλογών από γνωστούς dj της πόλης, συνόδευσαν τις ευχές όλων!

Στα καλύτερά της η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Κωνσταντίνα Ρουσιαμάνη, με το Χρήστο, το… «μάγο» της προετοιμασίας Κώστα και το προσωπικό του “fatto” πάντα στο πλευρό της, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές μοιράζοντας χαμόγελα αλλά και πεντανόστιμη γενέθλια τούρτα που κόπηκε υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα του κόσμου, που τίμησε το κατάστημα με την παρουσία του!

Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους προμηθευτές αλλά και τους χορηγούς που στήριξαν την όμορφη εκδήλωση η κ. Ρουσιαμάνη, που… απαστράπτουσα δεν έκρυβε την περηφάνια της για το 3χρονο καμάρι της!

Να τα χιλιάσει…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ