ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΜΠ. ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα

Η «πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση, που έχει αναδειχθεί η καλύτερη ανάμεσα στους καλύτερους υποτακτικούς και υπηρέτες ολιγαρχών, εφοπλιστών, τραπεζιτών, ετοιμάζεται να γίνει ο ιδανικός βαστάζος ώστε ο αμερικανός απερχόμενος πρόεδρος να μιλήσει για τη δημοκρατία, πού άραγε και ενώπιον ποιού λαού;

Του λαού που έβγαλε από τα σπλάχνα του αγωνιστές για τα δίκια του και που αυτοί οι αγωνιστές, οι κομμουνιστές του Δημοκρατικού Στρατού, «τιμήθηκαν» με τις «δημοκρατικές» αμερικάνικες βόμβες Ναπάλμ στο Γράμμο.

Του λαού που έβγαλε από τα σπλάχνα του τον Μπελογιάννη. Τον Μπελογιάννη που εκτελέστηκε προμελετημένα και σχεδιασμένα από το καθεστώς της αμερικανοκρατίας στη μετεμφυλιακή Ελλάδα.

Του λαού που μπήκε στο «γύψο» της αμερικανοκίνητης χούντας και που οι μάρτυρές του φυλακίζονταν, εξορίζονταν, βασανίζονταν μέχρι θανάτου.

Του λαού που όταν σε λίγες ημέρες θα φωνάζει «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», εκείνες τις ώρες ο αμερικανός πρόεδρος στο πρόσωπο του οποίου καθρεφτίζονται η Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, η Συρία, η Λιβύη, η Παλαιστίνη, το Γκουντάναμο, η Χιροσίμα, η Κορέα, το Βιετνάμ, οι λαοί που κατασπάραξε ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, θα μιλάει για δημοκρατία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ