Ο ΜΑΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιεί την απόφασή του να παραιτηθεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου και πρώην γραμματέας της Ο.Μ. Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Ρίζος, ακυρώνοντας ουσιαστικά την επικείμενη συνεδρίαση της Ο.Μ. Τυρνάβου του κόμματος

που επρόκειτο να αποφασίσει για τη διαγραφή του ή μη από το κόμμα.

Στη δήλωση παραίτησης ο κ. Ρίζος τονίζει:

“Η ζωή κινείται συνήθως σε δύο δρόμους, παράλληλους αλλά και τόσο διακριτούς: υπάρχει ο δρόμος της συνείδησης και πίστης στις προσωπικές μας αξίες και εκείνος της υποταγής και έκπτωσης των αξιών.
Η προσωπική μου διαδρομή, η κοσμοθεωρία μου, μου επιβάλλουν να δημοσιοποιήσω την παραίτηση μου από μέλος της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου- Αμπελώνος.
Καταλύτης για την απόφαση μου αυτή υπήρξε η ασκηθείσα πολιτική της σημερινής κυβέρνησης κι η επακόλουθη ματαίωση των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας. Παράλληλα θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να συνεχίσω να υπηρετώ με υπευθυνότητα και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. Ανεπηρέαστα και με γνώμονα το κοινό καλό οφείλω να ασκώ τα αυτοδιοικητικά μου καθήκοντα.
Λογοδοτώ μόνο στην συνείδηση μου και στους πολίτες του Δήμου Τυρναβου-Αμπελωνος, οι οποίοι με περιέβαλλαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Δεν νιώθω υπεύθυνος για τις πολιτικές που ασκούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οι οποίες οδηγούν τον ελληνικό λαό στην φτώχεια, στην ανεργία, και στην φυγή του εξωτερικού.
Με πνεύμα αγωνιστικότητας και ανεξαρτησίας, καλώ τον κόσμο του Τυρνάβου να στηρίξει ανθρώπους και πολιτικές που θα οδηγήσουν σε ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον, μακριά από την σήψη του παρελθόντος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ