ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ

Με τους «Ελληναράδες» να συνεχίζουν τον πόλεμο… χαρακωμάτων για την πρωτοβουλία της ΑΕΛ σχετικά με το μήνυμα για τα προσφυγόπουλα και το θέμα να παίρνει διαστάσεις που πλέον ξεπερνούν τα όρια της πόλης, θέση για το ζήτημα μιλώντας θερμά για την πρωτοβουλία πήρε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Πάντως η ΠΑΕ, σε πείσμα της διοργανώτριας αρχής και των «φιλάθλων» που έβγαλαν όλη την «αλληλεγγύη» και το «δημοκρατικό» τους αίσθημα στο διαδίκτυο, προχώρησε στο τύπωμα της φανέλας και ιδού το αποτέλεσμα!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Με την ανακοίνωση 19 παικτών οι οποίοι θα μετέχουν στην αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναικό, ενώ στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως εκτός αποστολής, πιθανότατα και ως… δείγμα για τα προσεχώς, έμειναν οι Κουτσιανικούλης και Μαρουκάκης, καθώς και οι τραυματίες Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρας και ο ασθενής Σουλιώτης.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί η προληπτική παρουσία και των τριών τερματοφυλάκων στην αποστολή, λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε εξαιτίας μιας σύγκρουσης του Ξενοδόχοβ με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Έτσι οι «19» του Σ. Τσιώλη που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Φατιόν, Ντέλετιτς, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Ρέντζας, Ουρτάδο και Ναβάρο.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο 34χρονος ρέφερι, Ιωάννης Παπαδόπουλος, καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 στο AEL FC ARENA.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδας με την Ξάνθη (02/12/2015), όπως επίσης και τη νίκη της ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού με 1-0 πάλι στο AEL FC ARENA, για το πρωτάθλημα της Super League.

Βοηθοί του ο Χρήστος Ακρίβος από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Ιωάννης Σίπκας από τον σύνδεσμο Πέλλας. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς, από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλύβας από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ