“ΕΠΕΣΑΝ” ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΓΙΕΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Τη δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ που προχώρησε σε συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 3,5 χρόνων με τον Ισπανό ακραίο μεσοεπιθετικό Πάμπλο Γκαγιέχο Λαρντίεθ.

Ο Γκαγιέχο είναι γεννημένος στην Ουέσκα την 01/10/1993 κι έγινε επαγγελματίας στην ομώνυμη ομάδα, πριν δοθεί με δανεισμό στην θυγατρική της, Αλμοδεβάρ.Επόμενος σταθμός του ήταν η Σαρινιένα, για να ακολουθήσει κατά τις περιόδους 2014-16 η Καχερένιο κι απ’ το περασμένο καλοκαίρι η Λεαλτάδ, όλες ομάδες της 2nd Division (Γ’ Εθνικής) της χώρας του, στο πρωτάθλημα της οποίας μετράει 87 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ κατά την τρέχουσα περίοδο έχει καταγράψει 17 συμμετοχές.

ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΝΤΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΑ ΑΕΛ

Σε γκρουπ των δέκα παικτών και με παράλληλες ασκήσεις κυρίως τακτικής αλλά και τεχνικής, προπονήθηκαν την Τρίτη (20/12) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το πρόγραμμά τους ως και το πρωί της Παρασκευής, πριν αναχωρήσουν για την τριήμερη άδεια των Χριστουγέννων. Εξαίρεση απ’ όσους μπορούν και συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στο ομαδικό πρόγραμμα αποτελεί ο Ντοντό, ο οποίος αναχώρησε ήδη για την Βραζιλία, προκειμένου να διακανονίσει λεπτομέρειες του γάμου του, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 28 του μήνα. Η προπόνηση της Τετάρτης (21/12) θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί.

«ΕΦΥΓΕ» Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Θ. ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 84 χρόνια της, η αγαπημένη μητέρα του πρωταθλητή και κυπελλούχου βετεράνου άσου της ΑΕΛ και νυν βοηθού προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βουτυρίτσα, Γεωργία. Ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και οι λοιποί συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΕΛ, συμπαρίστανται στο πένθος του δικού τους ανθρώπου και απευθύνουν στον Θοδωρή Βουτυρίτσα και την οικογένειά του, τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους. Η κηδεία της Γεωργίας Βουτυρίτσα, θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στη 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Μ. ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΥ

Θλίψη προκαλεί στην οικογένεια της ΑΕΛ, η είδηση του θανάτου του βετεράνου διαιτητή και παράγοντα της ελληνικής διαιτησίας, Μάκη Γερμανάκου, ο οποίος στη μακρά κι επιτυχημένη διαδρομή του, είχε διευθύνει μεταξύ άλλων τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος του 1985, όταν η ομάδας μας κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της συντρίβοντας στο ΟΑΚΑ τον τότε πρωταθλητή, ΠΑΟΚ, με 4-1. Ως μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες του παρελθόντος, ο εκλιπών είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΚΕΔ κατά την περίοδο 2004-06, στη διάρκεια της οποίας η ΑΕΛ είχε πανηγυρίσει την επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, ως πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής. Η ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του κι εύχεται να ‘ναι ελαφρύ το χώμα της αττικής γης που θα τον σκεπάσει.

Εξάλλου σε προσωπική δήλωση για το θάνατο του βετεράνου διαιτητή Μάκη Γερμανάκου προχώρησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας αναφέροντας τα εξής:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του φίλου μου, Μάκη Γερμανάκου, ο οποίος εκτός των προσωπικών σχέσεων που είχαμε μέσα απ’ το ποδόσφαιρο, απ’ όταν παίζαμε στις γειτονιές της Αθήνας, εγώ με τον Άρη Πετρούπολης κι εκείνος με τον σπουδαίο Αττικό της εποχής, με τίμησε και με την επιλογή να είμαι ο δικηγόρος του, όταν ο επικεφαλής του γραφείου Διεθνών Σχέσεων της ΕΠΟ, Κιάππε, επί προεδρίας του αειμνήστου Τριβέλα, άλλαξε την πρώτη σελίδα της επιστολής του διαιτητή Δημητριάδη προς την FIFA και την UEFA και προσπάθησε να τον συκοφαντήσει, παρουσιάζοντάς τον ως μέλος ομάδας διαιτητών που ευνοούσαν τον Ολυμπιακό, επί προεδρίας στην ομάδα του Πειραιά του Σταύρου Νταϊφά και αντιπροεδρίας Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.
Τότε ο αείμνηστος Γερμανάκος, με την δική μου νομική βοήθεια, δεν υπολόγισε τίποτα και στάθηκε δυνατός απέναντι στους επίσης αειμνήστους, Τεγόπουλο, πανίσχυρο εκδότη, Φίλιππο Συρίγο, διευθυντή του αθλητικού τμήματος της Ελευθεροτυπίας και Σεραφείμ Φυντανίδη, παντοδύναμο τότε διευθυντή της, που είχαν δημοσιεύσει την πλαστή επιστολή και μετά από μια δικαστική διαμάχη διάρκειας ενός μήνα, οι κατηγορούμενοι δικάστηκαν και στους δύο βαθμούς, δικαιώνοντας τον κοινό μας αγώνα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και οι απόγονοί του να ‘ναι περήφανοι γι’ αυτόν.

Δυστυχώς, λόγω της πολύκροτης δίκης που εξελίσσεται στην Τρίπολη, δεν θα μπορέσω να ‘μαι παρών στην κηδεία του και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό.

Θέλω ωστόσο να δηλώσω πως εκείνο που λείπει σήμερα από την διαιτησία, είναι άνθρωποι σαν τον Μάκη Γερμανάκο, που να έχουν αρχές, αξίες και δεν θα φοβούνται τίποτα και κανέναν”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ