Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΕΠΙΒΑΤΗ ΙΧ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Ολόκληρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στήθηκε τα ξημερώματα στο δρόμο Λάρισας-Συκουρίου, όπου και σημειώθηκε τροχαίο με αποτέλεσμα ΙΧ να καταλήξει σε αρδευτικό αυλάκι, ενώ ένας 29χρονος επιβάτης του βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά όλα ξεκίνησαν γύρω στις 06.00 τα ξημερώματα όταν ΙΧ αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες κινούμενο στο δρόμο Λάρισας-Συκουρίου (πλησίον του κόμβου) και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αυλάκι.

Με τον έναν επιβάτη του αυτοκινήτου να καταφέρνει να βγει σώος από το αυτοκίνητο, ο συνεπιβάτης του βρέθηκε εγκλωβισμένος στο τρακαρισμένο όχημα, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της ΠΥΛ που με 3 οχήματα και δύναμη 9 πυροσβεστών έσπευσε στο σημείο καταφέρνοντας να απεγκλωβίσει το νεαρό άνδρα μετά από μία ώρα.

Ο 29χρονος, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργείται σχετική προανάκριση.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ