ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί για τη Λάρισα το «άρρωστο» παιχνίδι ορισμένων, που το τελευταίο διάστημα επιδίδονται σε πυρπόληση κάδων απορριμμάτων στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης!

Αποκορύφωμα δε όλων η σύλληψη και ανήλικων δραστών, που εντοπίστηκαν χθες βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, έχοντας προλάβει νωρίτερα να πυρπολήσουν, σε συνοικία της Λάρισας, 3 κάδους, εκ των οποίων οι 2 καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο μαθητές γυμνασίου, οι οποίοι βρήκαν «ανόητο» παιχνίδι καταστρέφοντας του κάδους καθαριότητας, ενώ μπαράζ εμπρηστικών ενεργειών με τα ίδια πάντοτε «θύματα» σημειώθηκε και τα Σάββατο!

Σύμφωνα με την ΠΥΛ η υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε τουλάχιστο 5 περιπτώσεις, καθώς οι άγνωστοι δράστες έκαψαν κατά σειρά κάδους ξεκινώντας από την οδό Υψηλάντου και καταλήγοντας στην πλατεία του ΟΣΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ΠΥΛ επεμβαίνει για τον ίδιο λόγο στην ίδια περιοχή, καταγράφοντας τουλάχιστο δύο ακόμη περιπτώσεις!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ