ΤΟ “ΠΟΤΑΜΙ” ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ

Με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού Π. Αβραμίδης απαντά στην απόφαση του Λαρισαίου βουλευτή Κ. Μπαργιώτα να ανεξαρτητοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αβραμίδης αναφέρει:

“Με όχημα το Ποτάμι κάποιοι θέλουν να πάνε παντού. Άλλοι σε υφυπουργεία άλλοι σε σίγουρες βουλευτικές έδρες. Και δεν έχουν καν το θάρρος να φύγουν σιωπηλοί αλλά στολίζουν την επιλογή τους με ψέματα που μας προσβάλλουν. Ξέρουμε ότι ο Κώστας Μπαργιώτας, αν και ήταν εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, δεν συμμετείχε στις συνεδριάσεις του γιατί είχε πολύ δουλειά το ιατρείο.

Ξέρουμε ότι τις λίγες φορές που ήταν παρών το μόνο θέμα που έθετε ήταν να πάμε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Προσοχή: όχι να συνεργασθούμε αλλά να πάμε! Καμία άλλη πρόταση, καμία άλλη έγνοια.

Κορυφαία στιγμή η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 23.11 όπου είπε «κι αν δεν θέλει ο Σταύρος να πάμε στο ΠΑΣΟΚ, να πάμε στην ΝΔ, κάπου να πάμε όμως γιατί θα εξαφανισθούμε», χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες των εθελοντών» την χειμωνιάτικη εξόρμηση για να ενημερώσουμε την κοινωνία για τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη.

Για κάποιους από τους ανθρώπους που επιλέξαμε και όχι βέβαια για την προσπάθεια μας. Αυτή συνεχίζεται αμείωτη. Πιστοί σε όσα έχουμε συμφωνήσει θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους.

Ραντεβού λοιπόν τον Μάρτη στην Αθήνα στις εκδηλώσεις μας για τα τρία χρόνια Ποτάμι”.

Το Ποτάμι

Εν τω μεταξύ και το “Ποτάμι” σε σχόλιο του για την αποχώρηση Μπαργώτα αναφέρει:

“Κάποιοι πρόλαβαν σε λίγο χρόνο να κάνουν την πολιτική επάγγελμα αντιγράφοντας όλα τα κόλπα του παλιού συστήματος. Και στο άγχος τους, μην κλείσουν οι θέσεις στα ψηφοδέλτια στα καινούργια τους κόμματα, ανεξαρτητοποιούνται βιαστικά και δηλώνουν πρόθυμοι.

Δίχως ποτέ να έχουν εκφράσει οποιαδήποτε διαφωνία, εγκαταλείπουν το Ποτάμι με την πρωτοφανή στα χρονικά δικαιολογία ότι δεν μπορούν να μετέχουν σε κάτι μικρό! Όσο για το «μεγάλο» που τους καλεί και τους περιμένει, μια μονάδα παραπάνω στις δημοσκοπήσεις ήταν αρκετή για να δείξει τον γνωστό, παλιό αλαζονικό του εαυτό. Ο παλαιοκομματισμός δεύτερη φύση τους και ο προοδευτισμός σημαία ευκαιρίας”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.