ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με εορταστική διάθεση οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου 2005 έκοψαν την προηγούμενη Πέμπτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα το συλλόγου στην πιτσαρία Παπαχατζή στον Τύρναβο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης ο οποίος κόβοντας την πίτα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά γεμάτη αθλητικές επιτυχίες και υγεία, ενώ επανέλαβε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και θα στηρίζει τις προσπάθειές της.

Ευχές έδωσαν με τη σειρά τους ο πρόεδρος Ν. Πλιάτσικας και ο προπονητής Χρ. Λόλας, τονίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για να στηριχτεί η ομάδα σε ποδοσφαιριστές από τον Τύρναβο αλλά και για να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας Μ. Κατσικαβέλας.

Τυχερός τηςβραδιάς ο Σ. Κοκόμπελης που κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 100€, ενώ τα δύο άλλα φλουριά που αντιστοιχούσαν σε 50€ το καθένα και τα οποία πρόσφεραν οι κ.κ. Σαρχώσης και Κατσικαβέλας βρήκαν οι Κ. Μπαγκούας και Γ. Ουγιάρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ