ΕΚΙΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σε σκακιέρες και παιχνίδι έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δεληγιάννης Δημήτρης-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η Βάσια Νημά-επιστημονικά υπεύθυνη των ΚΔΑΠ, τα μέλη του ΔΣ του Σ.Σ.Λ., παλιοί σκακιστές και μέλη του συλλόγου και φυσικά παίκτες, μαθητές και γονείς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, ο οποίος κρίθηκε πολύ ικανοποιητικός. Τρεις τυχεροί νεαροί σκακιστές κέρδισαν τα φλουριά και από ένα κουπόνι για την αγορά ενός σκακιστικού βιβλίου της επιλογής τους από το βιβλιοπωλείο PROSPERUS, το οποίο βρίσκεται πάντα δίπλα στις δράσεις του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρανιωτών “Η Ξηροκρανιά” για την παραχώρηση του χώρου τους για άλλη μια χρονιά ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του Σ.Σ.Λ. και τον Σκόδρα Θανάση για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ