ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΧΑΡΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ!

Ανακοίνωση αναφορικά με τη συζήτηση που αναπτύχθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας σχετικά με τα όσα αφορούν στην ομάδα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ χαίρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων.

Χαίρεται εξίσου για τον τρόπο με τον οποίο εντοπίζει τα κοινωνικά προβλήματα.

Χαίρεται, δε, ακόμη περισσότερο, για το πολιτικό ένστικτο όλων όσων συμμετείχαν στη χθεσινή συζήτηση, που είχε σαν αντικείμενο την ηρεμία και την ενότητα στο περιβάλλον της ΑΕΛ και υπόσχεται ότι από την πλευρά της θα προσφέρει κάθε βοήθεια στην πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Καλογιάννη και των λοιπών επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με πνεύμα ταπεινότητας και χαμηλών τόνων.

Η ΑΕΛ ως τεράστιο κοινωνικό γεγονός, είναι σημαντική και για την κοινωνική ηρεμία της πόλης της Λάρισας και του νομού και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε την οποιαδήποτε υποχώρηση, ακόμη και σε θέματα που έχουν δημιουργηθεί και για τα οποία έχει αποδειχθεί πως δεν έχουμε καμία ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τώρα ή που η ανάγνωση της συνεδρίασης επικεντρώθηκε στα περί ενότητας που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ή  που κάνουν πλάκα στην ΠΑΕ!

Με το συμπάθιο, αλλιώς δεν εξηγείται η ευκολία με την οποία προσπεράστηκε η ερώτηση της μείζονος αντιπολίτευσης, με τη Ρ. Καραλαριώτου αν και απούσα από την εκδήλωση της Πινακοθήκης να «σηκώνει» το θέμα, σε μια συζήτηση απ’ όπου και προέκυψε αφ’ ενός πως θέμα γηπέδου δεν υφίσταται για το δήμο και αφ’ ετέρου πως τα οικονομικά που προσκομίσθηκαν με τη μορφή φακέλου δεν πρόκειται να απασχολήσουν κανέναν, λόγω αναρμοδιότητας αλλά και έλλειψης χρόνου.

Άξιο απορίας δε παραμένει πως οι περιγραφές για «άγριο μπούλινγκ» που μετέφερε στην αίθουσα ο δήμαρχος της πόλης “σχολιάσθηκαν” τόσο γενικόλογα και ας μας επιτραπεί “αόριστα” από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ