ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΔΑΜΑΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ανάρτηση των εκτιμήσεων των ζημιών σε Δαμάσι και Αργυροπούλι εξέδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, θεωρώντας ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πληρωθούν οι αποζημιώσεις μέχρι 15 Μαΐου όπως είχε δεσμευθεί ο ΕΛΓΑ.

Στην ανακοίνωση του δημάρχου ο οποίος συναντήθηκε με αγρότες του Δαμασίου αναφέρονται τα εξής:

“Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανάρτησης των εκτιμήσεων για την περιοχή Δαμασίου και Αργυροπουλίου εντός της εβδομάδας και της πληρωμής μέχρι 15-05-2017, όπως είχε δεσμευτεί το τοπικό γραφείο ΕΛΓΑ Λάρισας σε συναντήσεις που είχαν ο Δήμαρχος μαζί με εκπροσώπους των παραγωγών το προηγούμενο διάστημα.

Οι λόγοι της καθυστέρησης αυτής δεν εξηγούνται επαρκώς, κάτι που δημιουργεί επιπλέον ανησυχία στους παραγωγούς του Δαμασίου και του Αργυροπουλίου που περιμένουν τις αποζημιώσεις για να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα έξοδά τους την τόσο δύσκολη αυτή περίοδο από κάθε άποψη.

Σε κάθε περίπτωση ο ΕΛΓΑ θα πρέπει να ανταποκρίνεται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στη στήριξη των συμφερόντων των ασφαλισμένων – παραγωγών”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ