ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι παλαιστές του Α.Σ. Αχιλλέα Τυρνάβου από την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων Α (γεν. 2002-2003) και Παμπαίδων Β (γεν. 2004-2005) που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης από 5 έως 6 Μαΐου 2017.

Ο Εμμανουήλ Χασαμπαλιώτης στην κατηγορία Παμπαίδων Β (κατ. 73κ.) αναδείχθηκε πρωταθλητής και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Ο παλαιστής του Τυρνάβου ήταν το απόλυτο φαβορί, γεγονός που φάνηκε από την α’ προκριματική φάση που είχε διεξαχθεί στο Κιλκίς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της παλαιστικής του αξίας.

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος και τα κατάφερε περίφημα. Να σημειώσουμε ότι ο Εμμανουήλ προπονείται εδώ και εφτά χρόνια από την ηλικία των έξι ετών υπό την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου Λάκη Ιωάννη, που από την πρώτη στιγμή πίστευε στις ιδιαίτερες ικανότητες του αθλητή.

Το χρυσό αυτό μετάλλιο είναι το τρίτο στην πολύχρονη ιστορία του αθλητικού σωματείου. Στους αγώνες επίσης συμμετείχε ο Βασίλης Ντέλλας στην κατηγορία Παμπαίδων Α (κατ. 73κ.) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο Βασίλης βρίσκεται στα πανελλήνια μετάλλια, γεγονός που δείχνει την ποιότητα και τη σταθερότητα στο διάστημα αυτό.

Τους αθλητές συνόδευσε στην Καλαμάτα ο γυμναστής του συλλόγου Δημήτριος Χασαμπαλιώτης και πατέρας του πρωταθλητή. Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές που για ακόμη μία φορά μας έκαναν υπερήφανους και φέρανε αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες στην πόλης μας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Βασίλειος Ντέλλας και ο Εμμανουήλ Χασαμπαλιώτης ευχαριστούν πολύ τους δασκάλους τους Ιωάννη Λάκη και Δημήτριο Χασαμπαλιώτη για την επιμονή και την υπομονή τους, και δεσμεύονται για συνεχή προπόνηση και εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ