ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟ.Κ.Ε.Λ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, σε συνδιοργάνωση με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας & τις Αντιδημαρχίες του Δήμου Λαρισαίων ξεκινά από το Σεπτέμβρη του 2017 και κάθε 2 μήνες, απογευματινές, δημιουργικές συναντήσεις αφηγήσεων & μουσικής, με τίτλο :

«Η Λάρισα γεμίζει  Ιστορήματα & Παραμύθια» κι απευθύνει  κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μουσικούς, σε όσους αγαπούν τη ζωή με τα θάματα, τα αληθινά, τα ψέματα και τις απίστευτες αλήθειες της, να συμμετάσχουν στις ανοιχτές δράσεις των Συναντήσεων Αφήγησης, Εκπαιδευτικών & Μουσικών και να μοιραστούν με το κοινό της πόλης, τις αγαπημένες τους ιστορίες,

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και μουσικοί, που θέλουν να συμμετέχουν, καλούνται να στείλουν το e-mail τους στο :  festivalpokel.@gmail.com και να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια των συναντήσεων, Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου, στο τηλέφωνο : 6972271968, ώρες 14:00 – 14:30  & 18:00 – 18:30. Η αφήγηση μπορεί να έχει δημοσιευτεί ή όχι, ενώ η διάρκεια συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 10 λεπτά.

Η 1η συνάντηση Αφήγησης, Ανάγνωσης & Μουσικής θα γίνει την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, ώρα 7 μ.μ., ενώ το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εκείνες τις ημέρες. Η αφήγηση και η μουσική είναι για όλους, επικοινωνία, θέλουν μεράκι και πάνω απ’ όλα, φαντασία!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.