«ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ» ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ξεκίνησε και η «μάχη» των συνεργείων

Με την πόλη να θυμίζει πλέον μια απέραντη χωματερή ήταν θέμα χρόνου να εκδηλωθούν και φωτιές στα σκουπίδια, είτε λόγω απροσεξίας είτε και για την «πλάκα» ανεγκέφαλων.

Λαχτάρησαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Λάρισας καθώς μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε «λόφους» σκουπιδιών στη συμβολή των πεζόδρομων της Πανός και της Φιλελλήνων, ενώ λόγω και της… ιδιαιτερότητάς τους πυκνοί καπνοί και δυσωδία δημιούργησαν μια ακόμη πιο αφόρητη κατάσταση.

Με τις φλόγες να «γλύφουν» και τις τέντες διπλανών καταστημάτων έγκαιρη ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που με ένα όχημα και 2 άνδρες έσβησε τη φωτιά γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα, ενώ από τις φλόγες δεν γλύτωσαν κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Εξάλλου από το πρωί ρίχτηκαν στη «μάχη» με τα σκουπίδια και συνεργεία του Δήμου, σε μια προσπάθεια να μαζευτούν σε μεγάλες σακούλες τα απορρίμματα που βρίσκονται εκτός κάδων, πριν ξεκινήσουν και οι απαιτούμενοι ψεκασμοί ενόψει καύσωνα.

Με χαρακτηριστικές λευκές στολές και μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια κλπ) 50 εργαζόμενοι επιχειρούν από νωρίς στο κέντρο της Λάρισας, ενώ ήδη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας απορριμματοφόρα προχώρησαν σε αποκομιδή απορριμμάτων από κεντρικά σημεία της πόλης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ