ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα όταν περαστικοί που κινούνταν στο λόφο του Φρουρίου εντόπισαν ένα αγοράκι να περιφέρεται μόνο του πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρά τις προσπάθειες να εντοπισθούν οι γονείς του ή κάποιος συνοδός κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Περιπολικό μετέβη στο σημείο, απ’ όπου άνδρες της ασφάλειας παρέλαβαν το μόλις 1,5-2 ετών αγοράκι, το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Εξάλλου σε επικοινωνία της σελίδας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ο κ. Δ. Δεληγιάννης επιβεβαιώνοντας το γεγονός υπογράμμισε πως οι υπηρεσίες της Πρόνοιας βρίσκονται ήδη σε επαφή με τις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που χρειασθεί να επέμβουν για τη φιλοξενία του μικρού παιδιού.

Έγκυρες πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως το παιδάκι που δεν είναι σε θέση να μιλήσει λόγω της ηλικίας του, ήταν φροντισμένο στην εμφάνιση και είναι καλά στην υγεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ