ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στην σημερινή πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης και του νέου προπονητή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αλεξούλη.

Παρόν στη σημερινή συνάντηση και ο νέος πρόεδρος της ομάδας Αν. Μαυρίδης αλλά και το σύνολο των μελών της νέας διοίκησης που ευχήθηκαν σε προπονητή και παίκτες καλή και πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο κ.Μαυρίδης αφού ξεκαθάρισε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα προσπαθώντας να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, υπογράμμισε ότι στόχος της διοίκησης είναι να ενώσει όλες τς δυνάμεις του Αμπελωνιακού, με στόχο να βρεθεί και πάλι η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η ομάδα θα στηριχθεί σε δικά της παιδιά που έχουν πονέσει τη φανέλα του Αμπελωνιακού και θα επιδιώξει να ενισχυθεί με κάποιους επιπλέον ποδοσφαιριστές που θα ζητήσει ο προπονητής.

Ο πρόεδρος αφού τόνισε ότι σε αυτή την προσπάθεια για να βρεθεί ο Αμπελωνιακός σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως αρμόζει στην ιστορία του, η διοίκηση θέλει κοντά της το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, υποστήριξε ότι η διοίκηση θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στη δημιουργία φυτωρίου που θα στελεχώνει την ομάδα και προανήγγειλε την έναρξη των ακαδημιών με παιδιά της περιοχής.

Μάλιστα ο κ. Μαυρίδης σημείωσε ότι Δευτέρα – Παρασκευή από τις 5 – 7 το απόγευμα τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο θα είναι ανοικτά ώστε να έρχονται οι γονείς και να ενημερώνονται για τη λειτουργία των τμημάτων των ακαδημιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση παραβρέθηκε και ο γνωστός παλιός προπονητής κ. Αγγελακόπουλος που πέρασε και από τον Αμπελωνιακό και ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή της ομάδας Γιάννη Αλεξούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ