ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ “ΑΡΙΣΤΕΑ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στον προαύλιο χώρο του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας «ο Αριστεύς», πραγματοποιήθηκε μια οικογενειακή μάζωξη που διοργανώθηκε από τους νέους της δομής και το προσωπικό. Από νωρίς οι ωραίες μυρωδιές και τα εδέσματα ξεχείλιζαν στο χώρο, ενώ οι νέοι της δομής άρχισαν τους χορούς.

Το απόγευμα έκρυβε κάτι το ξεχωριστό.   Σε κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον και με κατάλληλο σκηνικό, ο μάγος Άρατος έδωσε μια μαγική νότα στη βραδιά. Με μαγικά τρικς,  κόλπα που εντυπωσίασαν και με μια σειρά  μαγικών τεχνασμάτων με τη βοήθεια των νέων και του προσωπικού της δομής, προκάλεσαν τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα της προέδρου του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρας Ριζούλη και των παρευρισκομένων.

Η βραδιά έκλεισε με μια μοναδική έκπληξη. Τους νέους του ΚΚΠΠΘ «ο Αριστεύς» επισκέφτηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, ενόψει της συναυλίας της στον Αμπελώνα. Η χαρά, ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των νέων της δομής, τα αγκαλιάσματα στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια δε μπορούσε παρά να προξενήσουν τα ανάλογα από την ίδια και τους συνοδούς συναισθήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ