ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς το δήμαρχο Τυρνάβου Παν. Σαχώση τόσο για την οικονομική στήριξη που παρείχε προσωπικά στην ομάδα του Τυρνάβου, όσο και για τη στήριξή της δημοτικής αρχής προς το σύλλογο εκφράζουν ο πρόεδρος Ν. Πλιάτσικας και τα μέλη της διοίκησης του Τυρνάβου 2005.

Οπως επισημαίνουν ο κ. Σαρχώσης συχνά πυκνά βάζει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την μάδα να ανταπεξέλθει στα έξοδά της ενώ όταν ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή να ικανοποιήσει αιτήματα του συλλόγου όλα αντιμετωπίστηκαν σε πνεύμα συνεργασίας και με διάθεση αντιμετώπισής τους.

Τέλος σημειώνουν ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του συλλόγου και παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο για την πραγματοποίηση της μουσικής βραδιάς με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου.

Με τον Σμόλικα

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου να βρεθεί σήμερα Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ με την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης.

Η διοίκηση στο κάλεσμά της σημειώνει ότι παίκτες, προπονητές και διοίκηση θέλουν κοντά τους τους φιλάθλους σαν δωδέκατο παίκτη για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ