ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Α.Ο.ΤΑΕKWONDO ΤΥΡΝΑΒΟΥ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που έγινε στις 29-30/9 και 1 Οκτωβρίου 2017 στην Χαλκίδα. Εκεί αγωνίστηκαν 550 αθλητές απο 160 Συλλόγους απ όλη την Ελλάδα.

Οι αθλητές του Τυρνάβου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησαν 1 αργυρό με την Σιαΐνη Ιωάννα που με πέντε αγώνες έδειξε σωματική και ψυχική αντοχή στην κατηγορία +68 2 χάλκινα με τον Μπεκιάρη Ιωάννη – 55 με 5 αγώνες σε μια δύσκολη κατηγορία και Σιαΐνη Κωνσταντίνα -68 παρότι φέτος δεν μπόρεσε να κάνει σωστή προετοιμασία, με τις οδηγίες του προπονητή της μπόρεσε να ανέβει για άλλη μια φορά στο βάθρο.

Την πέμπτη κατέκτησε ο Καραγιάννης Ιωάννης ο οποίος γύρισε το αρνητικό σκορ αλλά δυστυχώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο αντίπαλός του πήρε τον νικητήριο πόντο αφήνοντάς τον εκτός μεταλλίων δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον. Α

ξίζει να σημειωθεί οτι οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην κατηγορία Εφήβων Νεανίδων προμηνύοντας ότι τα επόμενα χρόνια με δουλεία θα μπορέσουν να κατακτήσουν την κορυφή.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την απόδοσή τους καθώς επίσης τον προπονητή του Συλλόγου Ντιντό Χρήστο που για άλλη μια φορά οδήγησε τους αθλητές του με την εμπειρία του στον δρόμο της επιτυχίας και επέστρεψαν στον Τύρναβο με πανελλήνια μετάλλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ