Ζ. ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ: ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζήσης Παρλίτσης απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός εναντίον του.

“Στα περί ανεπάρκειας μου που ισχυρίζεται ο κ. Κατσαρός του απαντώ ότι το αν είμαι επαρκής συνδικαλιστικά ή όχι θα το κρίνουν οι συνάδελφοί μου με τους οποίους αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια για την ελληνική κτηνοτροφία”, σημειώνει ο κ. Παρλίτσης που δεν αφήνει αναπάντητες και τις αιχμές για την παρουσία του σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον πρωθυπουργό: “Με κάλεσαν σαν πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου και παραβρέθηκα στην ομιλία του πρωθυπουργού. Αλλωστε όπως είδα πολλοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε άλλη ομιλία του κ. Τσίπρα και μάλιστα τον χειροκροτούσαν” υπογραμμίζει ρίχνοντας και αυτός βολές με τη σειρά του.

Τέλος περνώντας στην αντεπίθεση αναφέρει και τα εξής:

“Η πολιτική μου καριέρα κ. Κατσαρέ είναι στο μαντρί. Δυστυχώς για εσάς η πολιτική σας καριέρα ξεκίνησε με θύελλες στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου λόγω των δικών σας χειρισμών. Ομως θα ήθελα κ. Κατσαρέ να πείτε ανοιχτά αν είστε με τη φέτα, με την ελληνική κτηνοτροφία, με την Ελλάδα ή αν είστε υπέρ της φέτας των πολυεθνικών και της CETA και των λευκών τυριών που γέμισαν τα ψυγεία πολυεθνικών και επιχειρήσεων

Προσέξτε όμως κ. Κατσαρέ γιατί αν πείτε ότι είστε με τη φέτα μπορεί να βρεθείτε και εκτός ΝΔ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ