ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ «ΝΤΥΝΕΤΑΙ»… FRANK UNDERWOOD

Ο Απόστολος Πόντας είναι ένας από τους υποψήφιους για την ηγεσία του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά. Και μάλλον είναι θαυμαστής του Frank Underwood και του House of Cards. Γιατί το προεκλογικό σποτάκι του είναι ίδιο με εκείνο του Κέβιν Σπέισι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25.102.2017) ο Απόστολος Πόντας ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ένα video σχεδόν 1.30. Εξηγεί τους λόγους που οι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς αξίζει να τον εκλέξουν ηγέτη του νέου φορέα.

Ως εδώ καλά. Επέλεξε και το κατάλληλο… ηχητικό background: το Carmina Burana, ένα κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το… αλλά

Αν όμως κάποιος ανήκει στους φανατικούς της σειράς του Netflix, House of Cards και προσέξει λίγο καλύτερα θα διαπιστώσει κάτι άλλο: πως το προεκλογικό σποτ του Απόστολου Πόντα είναι σχεδόν… ίδιο με εκείνο του πρωταγωνιστή της σειράς Frank Underwood, τον οποίο ενσαρκώνει ο σπουδαίος Κέβιν Σπέισι.

Τι λέει ο Απόστολος Πόντας

«Λένε πως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Αυτό χρειάζεται ο νέος φορέας. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου πει τι πιστεύει. Πιστεύω στο να βάζουμε πρώτα τους ανθρώπους. Πιστεύω στο να βάλουμε την Ελλάδα στη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω στο να ανοίγουμε τις πόρτες και είμαι πρόθυμος να δουλέψουμε με όλες τις πλευρές, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας άνθρωπος ταπεινός. Ποτέ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι. Έχω βληθεί πολύ αλλά δεν θεωρώ τη στήριξή σου δεδομένη. Πιστεύω στο να δείχνω στους ανθρώπους τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά στο τέλος, πρέπει όλοι να είμαστε ελεύθεροι να πάρουμε τη δική μας απόφαση ο καθένας. Λένε πως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Πιστεύω πως ο νέος φορέας αξίζει εμένα, τον Απόστολο Πόντα. Κατά βάθος, ξέρεις πως έχω δίκιο».

Τι λέει ο Frank Underwood

«Λένε πως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Λοιπόν, να τι πιστεύω εγώ ότι αξίζει η Αμερική: έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου πει τι πιστεύει. Πιστεύω στο να βάζουμε πρώτα τους ανθρώπους. Πιστεύω στο να βάλουμε την Αμερική ξανά στον ίσιο δρόμο. Πιστεύω στο να ανοίγουμε τις πόρτες και είμαι πρόθυμος να δουλέψουμε με όλες τις πλευρές, ώστε να πάρουμε όλοι αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας άνθρωπος ταπεινός. Ποτέ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι. Έχω δεχτεί επιθέσεις αλλά δεν θεωρώ τη στήριξή σου δεδομένη. Πιστεύω στο να δείχνω στους ανθρώπους τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά στο τέλος, πρέπει όλοι να είμαστε ελεύθεροι να πάρουμε τη δική μας απόφαση ο καθένας. Λένε πως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Πιστεύω πως ο νέος φορέας αξίζει τον Frank Underwood. Κατά βάθος, ξέρεις πως έχω δίκιο».

Και τώρα, βρείτε τις διαφορές… Αν μπορείτε…

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ