«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΚΟΒΕΣΗ

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και με τον πλέον αρνητικό τρόπο ήρθε να επιβεβαιωθεί η σχετική ρήση και για το νέο τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας Νίκο Θεοδοσιάδη που μέχρι τώρα δεν έχανε σε πρεμιέρα του σε πάγκο ομάδας, με τη διαφορά πως οι Απολλωνιστές αποδίδουν την ήττα στη Σπάρτη με 2-0 στα «φαλτσοσφυρίγματα»

του διαιτητή Δ. Γκοβέση.

«Βράζουν» με το ρέφερι παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, ενώ σε μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση μιλούν για «διαμόρφωση αποτελέσματος» και καλούν την ΚΕΔ «να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους διαιτητές».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Επειδή η ανοχή έχει και τα όρια της, αλλά όμως διαμορφώνει και αντίθετες, ως προς την πραγματικότητα, απόψεις η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει οργή για τα όσα τραγελαφικά και ψευδή αναφέρει η ανακοίνωση (!!!) της ΠΑΕ Σπάρτης σχετικά με την διαιτησία του διαιτητή Γκοβέση από την Τρίπολη.

Ένας διαιτητής άκρως επικίνδυνος, εγωπαθής και προκλητικός εις βάρος της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας, καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής στην πόλη της Λακωνίας, εκεί όπου ετσιθελικά και με το ζόρι, μας εξανάγκασε σε ήττα, με δύο πέναλτι που εφηύρε και έδωσε στους γηπεδούχους, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου δεν απείλησαν σοβαρά την εστία μας.

Επειδή στο …”σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί” καλό θα ήταν, κύριοι της ΠΑΕ Σπάρτης, να ακολουθούσατε τον νόμο της σιωπής και όχι της πρόκλησης, μέσω της ανεπαίσχυντης ανακοίνωσης που εκδώσατε.

Για να καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας, τι διαιτησία είχαμε στην Σπάρτη, από αυτόν τον τύπο (που θέλει να ονομάζεται και διαιτητής και που έβριζε τους παίκτες μας, κατά την διάρκεια του αγώνα), ήταν πανομοιότυπη, με την τραγική και εις βάρος μας, διαιτησία του Μηλιάδη από την Θεσσαλονίκη, πέρυσι την 1η αγωνιστική με την Πύδνα Κίτρους στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όταν και εκείνος είχε “ανακαλύψει” δύο πέναλτι έξω από την περιοχή!!!

Τότε το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα κανάλια και είχε viral στο youtube!

Περιμέναμε λοιπόν το βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα στην Σπάρτη, για να εκθέσουμε τα δικαιολογημένα παράπονα μας και αντί αυτού είδαμε την ανακοίνωση, χωρίς ντροπή, των γηπεδούχων.

Ο εν λόγω “κύριος” (Δημήτρης Γκοβέσης) αποτελεί πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο ως προς την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, γιατί η ζημιά που μας έχει κάνει, από το πουθενά, είναι τεράστια και παρακαλούμε την ΚΕΔ όπως λάβει γνώση του θέματος και απαλλάξει άπαξ δια παντός, το ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους διαιτητές, όπως ο Γκοβέσης.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη φορά τέτοιου είδους διαιτησίες που οδηγούν το ποδόσφαιρο, αρκετά χρόνια πίσω και “καταδικάζουν” ομάδες».

Ε.Π.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com