«ΜΠΑΛΑΚΙ» ΕΓΙΝΕ ΝΕΑΡΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Κυριολεκτικά… μαύρη Παρασκευή ξημέρωσε για νεαρή Λαρισαία που είχε την ατυχία να παρουσιάσει έντονα συμπτώματα ωτορινολαρυγγολογικής φύσης και την ακόμη μεγαλύτερη να τα παρουσιάσει την ημέρα που εφημέρευε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας!

Βλέπετε η επίσκεψη στα επείγοντα στις 03.00 τα ξημερώματα δεν είχε… ευτυχή κατάληξη αφού η κλινική έχει πάψει να υφίσταται, οπότε την παρέπεμψαν την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό.

Λίγοι και καλοί στο νοσοκομείο, περασμένη η ώρα, βρέθηκε γιατρός αγουροξυπνημένη μετά από κάνα δίωρο και δόθηκε και η λύση, «πήγαινε βρες φαρμακείο για απόψε και τα λέμε από αύριο…», ήταν η… διάγνωση!

Όχι δεν έχει παράπονο το κράτος, τις πληρώνει κανονικότατα τις εισφορές της η κοπέλα, ξέρετε αυτές για δημόσια και δωρεάν υγεία, η κοπελιά είναι που έμεινε με το παράπονο και την απορία, χώρια την ταλαιπωρία και την αγωνία που τράβηξαν και αυτή και η συνοδός της.

Περαστικά μας και ευτυχώς να λέμε που ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωροθέτησης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κύριε διοικητά μου…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ