ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένα άσχημο 5λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε αρκετό για τον αποκλεισμό του Απόλλωνα Λάρισας από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, με τους Απολλωνιστές να γνωρίζουν την ήττα από τη Λαμία στο στάδιο Αλκαζάρ με 0-2, για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις η Λαμία παρουσιάστηκε πιο απειλητική, με τον Παϊτέρη σε καλή μέρα να λέει «όχι» σε προσπάθειες κυρίως του Φράγκου, ενώ ο Απόλλωνας κατέγραψε την πρώτη του καλή στιγμή στο 18’, όταν ο Ανδρέου επιχείρησε να σκοράρει με το κεφάλι δίχως αποτέλεσμα.

Αποφασισμένες να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη, ωστόσο ένα άσχημο 5λεπτο του Απόλλωνα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού στο 54’ ο Λινάρδος βρήκε τον Ακόστα και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-1, ενώ στο 59’ ο σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργό «σερβίροντας» στον Καραγιάννη που με σουτ σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη επιχείρησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ωστόσο στο 69’ η προσπάθεια του Τσιλούλη δεν βρήκε στόχο, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα να αποχαιρετά το θεσμό του κυπέλλου.

“Η ποιότητα και η εμπειρία της Λαμίας έκριναν το ματς”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του τεχνικού του Απόλλωνα, που πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66′ Λαμπρόπουλος), Μαυριάς (78′ Λουκάς), Σαχινίδης (71′ Σουλίδης), Τσιλούλης, Χατζής.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Φράγκος (46′ Κουτρουμάνος), Τσούκαλος, Αναστασόπουλος, Ακόστα (79′ Μανιάς), Λινάρδος (63′ Πατσαρούχας), Καραγιάννης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ