ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ: ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΑΔΑΜ

“Ενδίδοντας” στις πιέσεις φίλων και γνωστών, αλλά κυρίως του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας και εκ νέου υποψήφιου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αδάμ, ο γνωστός ιδιοκτήτης του Κέντρου Ιταλικών Σπουδών “Περούτζια” στη Λάρισα, Ιωάννης Τσιούτσιος είπε το “ναι”

και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο τμήμα υπηρεσιών με τη “Νέα Επιμελητηριακή Δράση”.

27 χρόνια στη διδασκαλία των Ιταλικών ο Ιωάννης Τσιούτσιος έχει μάθει τη γλώσσα σε εκατοντάδες άτομα έχοντας ουσιαστικά κάνει το όνομά του συνώνυμο με την εκμάθηση των Ιταλικών.

Ο Ιωάννης Τσιούτσιος που φίλοι και γνωστοί τον φωνάζουν Τζιοβάνι είναι συνεργάτης και μέλος του Ιταλικού Ινστιτούτου της Αθήνας έχοντας συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της Ιταλικής γλώσσας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών, φιλοδοξεί να συμβάλει και σαν μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου στην προώθηση ουσιαστικών επιχειρηματικών συνεργασιών Λαρισαίων επιχειρηματιών με συναδέλφους τους στη γειτονική και φιλική χώρα.

Είναι παντρεμένος με την γνωστή πνευμονολόγο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Βιβή Παστάκα και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ