ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Κόντρες αλλά και σημαντικές απουσίες καταγράφηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με θέμα συζήτησης τις περίφημες πλέον απευθείας αναθέσεις για το «Πάρκο των Ευχών».
Από τη συνεδρίαση έλαμψαν δια της απουσίας τους οι παρατάξεις της Ρ. Καραλαριώτου, του Κ. Τζανακούλη και του Έκτ. Νασιώκα, ενώ τα πυρά του Ντ. Διοαμάντου, του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣΥ Γ. Παζιάνα αλλά και του ανεξάρτητου Μ. Ξηρομερίτη συγκέντρωσε ο δημαρχεύων Γ. Σούλτης, απόντος του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, που παρακολουθούσε εργασίες συνεδρίου εκτός Λάρισας.

«Αν αποτύχει το Πάρκο θα αποτύχει η πόλη, ωστόσο εσείς ήσασταν που στο παρελθόν αφορίζατε τέτοιες διαδικασίες», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ντ. Διαμάντου, ενώ για τετελεσμένα, καθυστερημένη ενημέρωση του σώματος και «βιομηχανία αναθέσεων» έκανε λόγο ο Γ. Παζιάνας.

Από την πλευρά του ο δημαρχεύων Γ. Σούλτης αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Νταής υπεραμύνθηκαν των επιλογών της δημοτικής αρχής, περιγράφοντας τις απευθείας αναθέσεις ως «αναπόφευκτη διαδικασία», που καμία σχέση δεν έχουν με τη στάση παρελθόντων ετών, όταν και γινόταν εικονικές προσφορές.
Οι κκ Διαμάντος, Παζιάνας και Ξηρομερίτης καταψήφισαν τελικά τις απευθείας αναθέσεις.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ