ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΣ

Την ήττα γνώρισε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ο Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος, που υποτάχθηκε στη Ρόδο του τοπικού Κολοσσού με σκορ 94-74.
Καλύτεροι οι Ροδίτες που παρέμεναν εδώ και 1,5 μήνα δίχως νίκη, μετέτρεψαν το «εύθραυστο» 21-22 του πρώτου 10λεπτου σε 42-35 στο ημίχρονο, για να πατήσουν γκάζι στην επανάληψη φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.
Ο Γυμναστικός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο μέρος, με το Θ. Σκουρτόπουλο να στέκεται ιδιαίτερα τόσο στις ελλείψεις της ομάδας όσο και σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που σαφώς στοίχισαν στους «πράσινους».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-22, 42-35, 62-48, 94-74.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 12 (1/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 11 ασίστ), Χάρις 14 (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Σχίζας 15 (2), Μπρέι 9 (2), Ράιτ 16, Τζόουνς 7, Γεωργαλλής 6 (2), Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 7 (1), Παπαδάκης 5 (1), Τσαλμπούρης 3 (1).
Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος (Σκουρτόπουλος): Ουέαρ 10 (2), Ντρέιπερ 15 (1), Παπαμακάριος, Σάφτενααρ 11 (1), Παπαντωνίου 18 (4/6 τρίποντα, 5 ασίστ), Μαραγκός, Μουράτος 14 (1), Χατζηκυριακίδης 6, Βαβάτσικος, Γκάλογουεϊ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα και δυνατή έδρα. Πριν το αγώνα πίστευα ότι θα είχαμε 12 παιδιά, αλλά διαψεύστηκα και βρεθήκαμε με ένα μικρό ρόστερ σήμερα, της τάξης των 8-9 παικτών. Και από την στιγμή που οι 6-7 παίκτες που έπαιξαν περισσότερο, κουράστηκαν ή φορτώθηκαν με φάουλ ή με τεχνικές ποινές, που για μένα ήταν αδικαιολόγητες από την πλευρά των διαιτητών και όχι του Παπαμακάριου. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μανώλης. Από ‘κει και πέρα, οι λύσεις για εμάς ήταν λίγες και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον Κολοσσό, ο οποίος βρήκε λύσεις από τον Σχίζα, τον Γεωργαλλή, αλλά και από τα νέα παιδιά τον Σταμάτη και τον Παπαδάκη, παρά την καλή δουλειά που κάναμε στον Γκρίφιν και στον Μπρέι. Ήταν ένα παιχνίδι ροής. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες που είχαμε, δεν μπορούσαμε. Προχωράμε για το επόμενο με τον Κόροιβο. Να συγκεντρωθούμε, να ενισχύσουμε την ομάδα με δύο παίκτες που περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».
Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ