ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ» ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πάνω από 400 μαθητές της ΔΔΕ Λάρισας  αλλά και ομάδα 20  μαθητών από το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρακολούθησαν την εναλλακτική παράσταση «Τρίπλες και Τριπλέτες» που παρουσίασε στη Λάρισα, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης διά των γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Φυσικής Αγωγής και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Λαρισαίων.

Η παράσταση  αυτή, που είναι εγκεκριμένη από το ΥΠΠΕΘ, παρουσιάζεται  σε σχολεία όλης της χώρας, μυεί τους εφήβους αλλά και ενήλικες, με τρόπο πρωτότυπο και ανατρεπτικό, στα μεγάλα ερωτήματα της τέχνης, φέρνοντάς την «αντιμέτωπη» με το συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού. Ο αθλητισμός και τέχνη δυο έννοιες  με διαφορετικά  μετρήσιμα κριτήρια ,δυο έννοιες που όμως μπορούν να συνυπάρξουν .

Με χιούμορ αλλά  και με διάθεση  κριτική  το «Τρίπλες και τριπλέτες» όχι μόνο διασκέδασε αλλά και προβλημάτισε μικρούς και μεγάλους θεατές για θέματα όπως   η εμπορευματοποίηση, τα στερεότυπα ομορφιάς, ο οπαδισμός,  η  διαφορετικότητα και η  καθημερινότητα μέσα από το πρίσμα της τέχνης.  Μια παράσταση που οι μαθητές  ξέχασαν για λίγο τους νικητές και ηττημένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ