ΣΩΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Με την προτροπή προς όλους να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και με καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού της Λάρισας προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση ξεκινά τη θητεία του ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου, που εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του και το Δημήτρη Παπαλέξη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σχετική καμπάνια, διάρκειας ενός μήνα, θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ στόχος είναι η συνέχισή της τουλάχιστο για ένα χρόνο.

«Είναι πολύ σημαντικό καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο οι καταναλωτές να δώσουν έμφαση στην προτίμηση των τοπικών επιχειρήσεων για τις ενδυματολογικές τους αγορές αλλά και για το γιορτινό τους τραπέζι και να προτιμήσουν τοπικά προϊόντα από ελληνικές επιχειρήσεις. Έχουμε πέντε μεγάλες πόλεις στο νομό μας: Λάρισα , Ελασσόνα, Φάρσαλα, Αγιά και Τύρναβο, τις οποίες πρέπει να στηρίξουμε και να προτιμήσουμε. Επιτέλους να στηρίξουμε το συνάδελφό μας έτσι ώστε τα χρήματα να μην κάνουν φτερά καταλήγοντας στις πολυεθνικές, αλλά να παραμείνουν στην τοπική αγορά», κατέληξε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Εξάλλου απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις για τη νέα διοίκηση ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ενωτικός, κάνοντας ειδική αναφορά στο Δ. Παπαλέξη.

Εμείς με την παράταξη του κ. Παπαλέξη είμαστε δεμένοι πάρα πολύ, είμαστε ένα, να το θυμάστε μέχρι το τέλος της θητείας. Και ο κ. Αδάμ και ο κ. Ζάρκος και ο κ. Καζαντζίδης θα είναι συνεργάτες. Πάντα ήμασταν υπέρ των συναινέσεων αλλά πρέπει να έχουμε και ανθρώπους που μας στηρίζουν από την αρχή έως το τέλος», υπογράμμισε ο Σωτ. Γιαννακόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ