ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΑΣ

Ένας 49χρονος ημεδαπός είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης της διάρρηξης στο δημαρχείο Αγιάς, που σημειώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου στην κωμόπολη της Λάρισας με λεία 500 ευρώ και ένα λάπτοπ του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας η υπόθεση εξιχνιάστηκε πριν μία περίπου εβδομάδα, όταν άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν το 49χρονο για άλλη υπόθεση που αφορούσε σε κλοπές και καταστροφές κυψελών μελισσιών σε ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας, ενώ σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε αγροικία του στην περιοχή του Μπράλου και σε οικία που διατηρεί στη Χαλκίδα εντοπίστηκε μεταξύ άλλων και ο κλεμμένος υπολογιστής του δημάρχου Αγιάς!

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 49χρονος αφαίρεσε κατόπιν διάρρηξης το λάπτοπ από το δημαρχείο της Αγιάς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς εξετάζεται η εμπλοκή του  και στην διάρρηξη του δημαρχείου Κιλελέρ, το ίδιο χρονικό διάστημα, με τους δράστες να φεύγουν άπρακτοι αφού δεν κατόρθωσαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές για ποινικά αδικήματα, ενώ την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ