ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ (ΜΠΙΤΗΣ) ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Οι μέρες γιορτινές, η διάθεση καλή για τους περισσότερους, λόγω των ημερών, και στην ταβέρνα “Το Μεράκι” (Μπίτης) στο κέντρο του Αμπελώνα επιμένουν μουσικά και αυτή την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και υπόσχονται λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου μια αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική και υπέροχες γεύσεις

Αλλωστε “το Μεράκι” με τις μουσικές βραδιές που διοργανώνει κάθε Παρασκευή, έχει γίνει ο κύριος προορισμός διασκέδασης για όλους όσοι ξέρουν να εκτιμούν τη ζεστή ατμόσφαιρα, το κέφι και τα ποιοτικά πιάτα της ταβέρνας.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος διοργανώνουν και αυτή την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μία ακόμη μουσική βραδιά με λαϊκά, ρεμπέτικα αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Το μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Γιάννης Μάνος κιθάρα – φωνή, η Δέσποινα Κώνστα φωνή και ο Φώτης Μπαντής μπουζούκι, οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να χαρίσουν βράδια γεμάτα κέφι και διασκέδαση.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας από την πλευρά τους εγγυώνται άψογο σέρβις και υπέροχες γεύσεις αφού σας περιμένουν στον όμορφο χώρο τους με κοκορέτσι, αρνί ψητό, κεμπάπ πρόβειο και φυσικά όλα τα πιάτα της ώρας.

Για πληροφορίες – ρεζερβέ τηλ.: 24920 – 32556, 6932 488551.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com